Forside     Darko     Qela     Hvem er vi     Udstillinger     Galleri     Hvalpe     Opdateringer     Link
 

DaQela's Fifty Fifty kuld

Uge 10

 

Igen gav Qela os en kæmpe glæde og en kanon oplevelse, ved af føde 8 skønne Fifty Fifty hvalpe. Qela er den fødte Mor med stort M, hun er fantastisk og hun elsker sine babyer, og viser en stor hengivenhed over for sine børn og opdrager dem meget kærligt. Og ikke mindst giver hun Lars og jeg lov til at være en stor del af det hele og deler gerne sine hvalpe med os. 

Hvorfor kom dette kuld til at hedde Fifty Fifty Kuldet?

Da Qela var 14 dage henne i sin graviditet, fik hun chokolade farvet udflåd, og dyrlægen fortalte os at Qela havde aborteret, og ville scanne hende når hun var 3 uger henne. Da der var gået 3 uger og dyrlægen scannede Qela var der ingen hvalpe, men han ville gerne scanne hende igen en uge efter. Denne gang var der hvalpe og på 63 dagen fødte Qela 4 drenge og 4 piger – Var hun gravid? Måske, måske ikke og så 4 af hvert……Ja så måtte det blive et Fifty Fifty Kuld.

I går oprandt dagen hvor Lou Lou som den sidste også forlod reden. Igen står vi tilbage med en stille og tom fornemmelse, 9 uger som er fløjet af sted, med bekymringer, søvnløse nætter, trætte øjne, men det bedste af det hele er, alle de glæder disse 8 skønne hvalpe og Qela har givet os. Se udviklingen dag for dag, få lov til at følge babyerne i deres udvikling og være med til at præge dem, se dem blomstre op som de skønneste Eurasier hvalpe de alle er blevet til……..DET ER LYKKEN

Igen har jeg grædt mange tåre når vi har skulle afleverer en hvalp til en glædestrålende familie, men som et plaster på såret har vi denne gang beholdt lille Co Co, så helt tomt er her ikke denne gang, men Co Co savner sine søskende, hun klynker lidt om natten.

 Alle bekymringer, søvnløse nætter, og trætte øjne er glemt, for vi har igen fundet verdens bedste hvalpekøber til vores 7 hvalpe. Se glæden i hvalpekøbernes øjne når de får en hvalp i favnen, og vide at det er det rigtige vi har gjort, så er lykken stor.

 Vi vil sige et stort TAK for alle de dejlige gaver vi og hvalpene har fået, og tak for alle de mail, og telefonsamtaler vi har fået og ikke mindst alle de dejlige tilbagemeldinger, og billeder vi har fået.

Vi vil også sende et stor tak til Dorthe, Laila og Sabrina for at komme her og bo hos os i flere dage og være med til at socialiserer hvalpene.

Alle vores besøgende skal også have en stor tak, I har været med til at gøre hvalpene til det de er i dag, nogle super hvalpe.

 Vi vil også takke alle der følger med her på siderne og håber at I har nydt Fifty Fifty’erne lige så meget som vi har, fra nu af vil I kunne følge hvalpene på hver deres side.

Til alle Fifty Fifty Familierne, nu er det jeres tur til at passe på ”vores” små Puslinger, og give dem 1000 vis af positive oplevelser og masser af kærlighed, og vi glæder os til at ser jer igen der ude i den store verden.

 Havens sidste Forglemmigejer som ikke er blevet trampet ned af 8 dejlige Puslinger, skal I have med fra os, som et minde, med håb om at I aldrig glemme os.

Vi ønsker hele flokken af vores Fifty Fifty Puslinger, held og lykke i fremtiden, med ønske om et langt og lykkeligt liv.

Kys på næsen fra Mor Qela, Papfar Darko, Lars og Gitte

 

Dag 64
Co Co var til Sankthansaftens
bål fest, og blev pusset og
klappet af mange
Dag 64
Qela og Kicki fik sig en snak om
Lou Lou's opdragelse
Dag 64
Dag 64 Dag 64
I dag er Lou Lou som den sidste flyttet hjemme fra, og skal nu bo i Sverige. Vi ønsker Kicki held og lykke med sit nye familie medlem. Nu er det din tur til at passe godt på "vores" lille Pusling.
Dag 64
Et sidste kik ud over noget af legepladsen
Film klip dag 63
Dag 64 Dag 64
Dag 63 Dag 63 Dag 63
Dag 63 Dag 63 Dag 63
I dag fik vi jordbær, men det var ikke så spændende
Dag 63
Det er hyggeligt at følges med Darko
Dag 63
Lou Lou har fået øje på en fugl
Dag 63
Dag 63 Dag 63 Dag 63